Nákupní košík
je prázdný

RICINOVÝ OLEJ

Kód výrobku: F5012

INCI: Ricinus communis Seed Oil


Název Obj. kód Běžná cena Vaše cena
RICINOVÝ OLEJ 100ml F5012e -,-- Kč 70,57 Kč
-
+
RICINOVÝ OLEJ 200ml F5012g -,-- Kč 112,92 Kč
-
+

Cena:

Sdílejte produkt s přáteli:

POPIS PRODUKTU:

Přírodní olej získávaný ze semen skočce obecného. Jeho účinky napomáhají při regeneraci a hydrataci pokožky. Má také blahodárný vliv na srst. Nepodávat vnitřně.

 

Fyzikální vlastnosti:

bezbarvá až světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně.
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,960 g/cm3.
Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny (hlavní podíl kyselina ricinoolejová), vitaminy.


Vlastnosti a použití:

Je hustý, přidává se do masážních přípravků v takových případech, kdy je nutné zvýšit hustotu, a tím zpomalit vstřebávání masážního oleje (např. u relaxačních masáží). Doporučuje se pro péči o vlasovou pokožku a řasy. V kosmetice slouží jako rozpouštědlo pigmentů.


Poznámka:

Nepoužívat vnitřně pro jeho silné projímavé účinky.

 

INCI:

Ricinus communis Seed Oil

 

 

INFORMACE KARLA HADKA

 

Časopis Aromaterapie

3/2014 - Poradna Karla Hadka – odpověď: Rozdíly mezi oleji LZS a LZT


2/2012 - 
Zkušenosti a rady: Více než jen na mytí vlasů

 

Katalog   

ROSTLINNÉ OLEJE